Fortrolighedspolitik

FORTROLIGHEDSPOLITIK FOR KLIK UNIK BUTIK
-----
DATO FOR SENESTE OPDATERING: 25. NOVEMBER 2022

Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan dine personlige oplysninger indsamles, bruges og deles, når du besøger eller foretager et køb fra unique-online-products.com

PERSONOPLYSNINGER, VI INDSAMLER
Når du besøger webstedet, indsamler vi automatisk visse oplysninger om din enhed, herunder oplysninger om din webbrowser, IP-adresse, tidszone og nogle af de cookies, der er installeret på din enhed. Derudover indsamler vi oplysninger om de individuelle websider eller produkter, som du ser, hvilke websteder eller søgetermer, der henviste dig til webstedet, og information om, hvordan du interagerer med webstedet, mens du gennemser webstedet. Vi henviser til disse automatisk indsamlede oplysninger som "Enhedsoplysninger".

Vi indsamler enhedsoplysninger ved hjælp af følgende teknologier:
- "Cookies" er datafiler, der placeres på din enhed eller computer og ofte indeholder en anonym unik identifikator. Besøg http://www.allaboutcookies.org for mere information om cookies, og hvordan du deaktiverer cookies.
- "Logfiler" sporer handlinger, der forekommer på webstedet, og indsamler data, herunder din IP-adresse, browsertype, internetudbyder, henvisnings-/afslutningssider og dato-/tidsstempler.
- "Web beacons", "tags" og "pixels" er elektroniske filer, der bruges til at registrere information om, hvordan du gennemser webstedet.

Derudover, når du foretager et køb eller forsøger at foretage et køb via webstedet, indsamler vi visse oplysninger fra dig, herunder dit navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, betalingsoplysninger (herunder kreditkortnumre), e-mailadresse og telefonnummer. Vi henviser til disse oplysninger som "Ordreinformation".

Når vi taler om "Personlige oplysninger" i denne privatlivspolitik, taler vi både om enhedsoplysninger og ordreoplysninger.

HVORDAN BRUGER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?
Vi bruger de ordreoplysninger, som vi generelt indsamler, til at opfylde alle ordrer, der er afgivet via webstedet (herunder behandling af dine betalingsoplysninger, forsendelse og levering af fakturaer og/eller ordrebekræftelser). Derudover bruger vi disse ordreoplysninger til at:
- Kommunikere med dig;
- Screen vores ordrer for potentiel risiko eller bedrageri; og
- Når du er i overensstemmelse med de præferencer, du har delt med os, skal du give dig information eller reklamer vedrørende vores produkter eller tjenester.

Vi bruger enhedsoplysningerne, som vi indsamler, til at hjælpe os med at screene for potentielle risici og svindel (især din IP-adresse) og mere generelt til at forbedre og optimere vores websted (for eksempel ved at generere analyser om, hvordan vores kunder browser og interagerer med webstedet og for at vurdere succesen af ​​vores marketing- og reklamekampagner).

DELING AF DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER
Vi deler dine personlige oplysninger med tredjeparter for at hjælpe os med at bruge dine personlige oplysninger, som beskrevet ovenfor. For eksempel bruger vi Shopify til at drive vores onlinebutik – du kan læse mere om, hvordan Shopify bruger dine personlige oplysninger her: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi bruger også Google Analytics til at hjælpe os med at forstå, hvordan vores kunder bruger webstedet – du kan læse mere om, hvordan Google bruger dine personlige oplysninger her: https://www.google.com/intl/da/policies/privacy/. Du kan også fravælge Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Endelig kan vi også dele dine personlige oplysninger for at overholde gældende love og regler, for at reagere på en stævning, ransagningskendelse eller anden lovlig anmodning om oplysninger, vi modtager, eller for på anden måde at beskytte vores rettigheder.

Adfærdsannoncering
Som beskrevet ovenfor bruger vi dine personlige oplysninger til at give dig målrettede annoncer eller markedsføringskommunikation, som vi mener kan være af interesse for dig. For mere information om, hvordan målrettet annoncering fungerer, kan du besøge Network Advertising Initiatives (“NAI”) uddannelsesside på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Du kan fravælge målrettet annoncering ved at bruge nedenstående links:
- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
- Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous
- Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

Derudover kan du fravælge nogle af disse tjenester ved at besøge Digital Advertising Alliances fravalgsportal på: http://optout.aboutads.info/.

SPOR IKKE
Bemærk venligst, at vi ikke ændrer vores websteds dataindsamling og brugspraksis, når vi ser et Do Not Track-signal fra din browser.

DINE RETTIGHEDER
Hvis du er bosiddende i Europa, har du ret til at få adgang til personlige oplysninger, vi har om dig, og til at bede om, at dine personlige oplysninger bliver rettet, opdateret eller slettet. Hvis du ønsker at udøve denne ret, bedes du kontakte os via kontaktoplysningerne nedenfor.

Derudover, hvis du er bosiddende i Europa, bemærker vi, at vi behandler dine oplysninger for at opfylde kontrakter, vi måtte have med dig (f.eks. hvis du foretager en ordre via webstedet), eller på anden måde for at forfølge vores legitime forretningsinteresser, der er anført ovenfor. Bemærk desuden, at dine oplysninger vil blive overført uden for Europa, herunder til Canada og USA.

OPBEVARING AF DATA
Når du afgiver en ordre via webstedet, opbevarer vi dine ordreoplysninger til vores optegnelser, medmindre og indtil du beder os om at slette disse oplysninger.

ÆNDRINGER
Vi kan opdatere denne fortrolighedspolitik fra tid til anden for at afspejle, for eksempel ændringer i vores praksis eller af andre operationelle, juridiske eller regulatoriske årsager.

KONTAKT OS
For mere information om vores privatlivspraksis, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at indgive en klage, bedes du kontakte os via e-mail på clickuniquestore@gmail.com eller pr. mail ved at bruge oplysningerne nedenfor:

Klik på Unik butik
Re: Privacy Compliance Officer
Strand Mews, Helderberg, Western Cape, Sydafrika.

=================================================== ========

FORTROLIGHEDSPOLITIK FOR AKVEDE STIL
-----
DATO FOR SENESTE OPDATERING: 25. NOVEMBER 2022

Privatlivspolitik for vores tredjepartsudbyder (Awkward Styles):

Hasko Trading, INC. AKA Awkward Styles ("vi", "vores", "os" eller "Awkward Styles") respekterer sine brugeres privatliv. Det er fuldt ud forpligtet til at beskytte deres personlige data og bruge dem i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen. Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan vi indsamler, bruger og behandler alle personlige data, som vi indsamler fra dig, eller som du giver os, i forbindelse med din brug af vores hjemmeside (www.awkwardstyles.com) og vores print-on-demand, kunstner- og købmandstjenester (samlet "tjenester"). Ved at få adgang til eller bruge vores tjenester tilkendegiver du din forståelse af vilkårene i denne privatlivspolitik.

Vi indsamler, vedligeholder, afslører eller sælger ikke bevidst personlige oplysninger om brugere under seksten år (16). Hvis du er under 16 år, bedes du ikke bruge vores tjenester. Hvis du er under 16 år og har brugt vores tjenester, bedes du kontakte os på nedenstående e-mailadresse, så vi kan slette dine personlige oplysninger.

Hvis du kun bruger vores tjenester til dit personlige brug, skal du betragtes som "Brugeren", og i forbindelse med den generelle databeskyttelsesforordning ("GDPR") er vi den dataansvarlige.

Bemærk, at selvom vores tjenester kan indeholde links til andre websteder eller tjenester, er vi ikke ansvarlige for hver enkelt websteds eller tjenestes privatlivspraksis og opfordrer dig til at være opmærksom på dette, når du forlader vores tjenester og omhyggeligt læser fortrolighedserklæringerne for hver enkelt websted. og service du besøger. Derudover gælder denne privatlivspolitik ikke for tredjeparters websteder og tjenester. Hvis du ønsker at kontakte Awkward Styles vedrørende dine personlige data eller denne fortrolighedspolitik, bedes du kontakte os på support@awkwardstyles.com

  1. Oplysninger, vi indsamler

1.1. Oplysninger indsamlet om brugere og handlende, og hvordan vi bruger dem

Hvor du er en bruger, og det er nødvendigt for at opfylde vores kontrakt med dig for at levere, vedligeholde eller forbedre vores produkter og tjenester (herunder, i det omfang det er tilladt i henhold til gældende lovgivning, ethvert forhold i vores legitime interesser med hensyn til tjenesterne) , vil vi bekræfte din identitet, kontakte dig, yde kundesupport, betjene din konto hos os og fakturere dig. Til ovennævnte formål indsamler vi oplysninger, der kan indeholde følgende personoplysninger:

  • Navn;
  • Firmanavn;
  • Forsendelsesinformation;
  • E-mailadresse og telefonnummer;
  • Betalings- og faktureringsoplysninger (oplysninger om betalingsmetode, første og sidste cifre på dit betalingskort);
  • Ordrehåndteringsoplysninger

Antag, at du har givet dit samtykke, da du registrerede din konto eller delte din e-mailadresse eller andre personlige data med os for at modtage andre oplysninger (f.eks. ikke begrænset til, men inklusive vores liste over underbehandlere, nyhedsbrev osv.). I så fald vil vi behandle din e-mailadresse til at sende dig de informative og/eller salgsfremmende materialer, du har abonneret på, for eksempel nyhedsbreve, annoncer for vores tjenester og andre oplysninger om vores tjenester, som du har anmodet om. Du kan til enhver tid afmelde modtagelse af ovennævnte oplysninger i vores e-mail-sidefødder og gennem dine meddelelsesindstillinger på vores hjemmeside eller ved at sende en e-mail til support@awkwardstyles.com . For handlende vil vi ikke bruge dine kunders kontaktoplysninger til at markedsføre eller annoncere vores tjenester direkte til dem.

Når du ringer til Awkward Styles, kan vi overvåge eller optage opkaldet for at sikre kvaliteten af ​​vores kundesupport. Hvis du har en Awkward Styles-konto, beholder vi optagelsen, så længe du har en konto. Hvis du ikke har en konto, sletter vi optagelsen inden for 12 måneder eller beholder den, hvis det er nødvendigt for at løse tvister mellem dig og os.

Ved at bruge cookies og lignende teknologi på vores hjemmeside, kan vi indsamle data såsom oplysninger om din enhed, dine præferencer og oplysninger udfyldt, mens du besøger vores hjemmeside, din interaktion med hjemmesiden og andre oplysninger, der bruges til analytiske, marketing- og målretningsaktiviteter (herunder unikke besøg, tilbagevendende besøg, sessionens længde, handlinger udført på websiden).

Da det er i vores legitime interesse at sikre vores netværkssikkerhed og give dig adgang til og forbedre vores tjenester, indsamler vi også følgende tekniske brugsdata:

  • Hvordan og hvornår du får adgang til din konto;
  • Oplysninger om den enhed og browser, du bruger;
  • IP-adresse og enhedsdata.

1.2. Oplysninger indsamlet om vores købmands kunder

Hvor vi handler på en Forretnings vegne for at udføre en ordre med hensyn til Forretningens kunde (dvs. en slutbruger af vores Tjenester), er vi en databehandler, og vi indsamler oplysninger vedrørende Forretningens kunde, såsom personoplysninger vedrørende slutbruger af vores tjenester, eventuelle personlige data i udskrivningsindholdet (hvor relevant), personlige data afsløret under brugen af ​​enhver Awkward Styles-tjenester, herunder navn, e-mailadresse, telefonnummer, forsendelsesadresse og andre oplysninger om sælgerens kunder.

Antag, at du er kunde hos Sælgeren (en slutbruger af vores tjenester). I så fald er Forretningen dataansvarlig med hensyn til dine personoplysninger og skal give dig oplysninger om, hvordan dine personoplysninger indsamles og behandles, når du bruger vores tjenester. Læs venligst sælgerens privatlivspolitik for yderligere information. Forretningen er din kontaktperson for alle spørgsmål, du har om, hvordan den håndterer dine personlige data.

  1. Deling af personlige data med tredjeparter

For at Awkward Styles kan give dig vores tjenester, arbejder vi med tredjeparter ("tredjepartstjenesteudbydere"), som vi deler personlige data med for at understøtte disse tjenester.

Oplysninger, du har givet os under brugen af ​​vores tjenester, herunder tekniske brugsdata, deles med tredjeparter, der leverer hosting- og server-co-location-tjenester samt data- og cybersikkerhedstjenester.

Oplysninger, du har givet os under brugen af ​​vores tjenester, kan blive delt med tredjeparts produktionstjenester, som vi engagerer til at levere tjenester.

Din e-mailadresse og andre kontaktoplysninger, du har givet os, og dine beskeder til vores kundeservice deles med kommunikation, e-maildistribution, indholdsleveringstjenester og udbydere af kundesupportsystemer.

Oplysninger om dine køb og betalinger deles med fakturerings- og betalingsbehandlingstjenester, svindeldetektions- og forebyggelsestjenester og regnskabs- og finansrådgivere.

Oplysninger om din brug af vores hjemmeside og andre oplysninger modtaget fra cookies og lignende teknologi deles med webanalyse, sessionsoptagelse og online marketingtjenester.

Oplysninger om din konto, køb og præferencer kan deles med marketingtjenester.

I det omfang det er rimeligt nødvendigt for at forsvare vores juridiske rettigheder, kan vi dele dine personoplysninger med vores juridiske rådgivere.

Vi deler kun personlige data til tredjepartstjenesteudbydere, der har forpligtet sig til at overholde forpligtelser i henhold til gældende databeskyttelseslove.

Under visse omstændigheder er vi forpligtet til at dele oplysninger med tredjeparter for at overholde lovkrav eller anmodninger og beskytte vores eller en tredjeparts lovlige interesser. Vi vil også videregive dine oplysninger til tredjeparter i og uden for dit land kun i det omfang, det er tilladt i henhold til gældende lovgivning, herunder:

  • Til en potentiel køber eller køber, der erhverver os hele eller stort set alle os eller vores virksomhed;
  • Til en tredjepart i tilfælde af, at vi sælger eller køber en virksomhed eller gennemgår en fusion, i hvilket tilfælde vi kan videregive dine oplysninger til den potentielle køber af en sådan virksomhed; og
  • Til en tredjepart, hvis vi sælger, køber, fusionerer eller samarbejder med andre virksomheder eller virksomheder, gennemgår en rekonstruktion, konkurs eller likvidation; eller på anden måde foretage en forretningstransaktion eller sælge nogle af eller alle vores aktiver.
  1. Opbevaringsperioder

Vi kan opbevare dine personlige data, så længe du har en Awkward Styles-konto, eller et af de ovennævnte juridiske grundlag for behandling af personoplysninger stadig eksisterer. Hvis du for eksempel afmelder dig vores marketing-, nyhedsbrev- eller blog-e-mails, stopper vi med at behandle personoplysninger til sådanne formål. Antag, at du har brugt vores tjenester uden at oprette en Awkward Styles-konto. I så fald vil vi opbevare dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at overholde vores juridiske forpligtelse til at opbevare oplysninger vedrørende levering af tjenester, for eksempel til skattemæssige formål.

Efter at have afsluttet dit forhold til os ved at slette din Awkward Styles-konto eller på anden måde ophøre med at bruge vores tjenester, kan vi fortsætte med at gemme kopier af dine (og med hensyn til sælgere, dine kunders personlige data) efter behov for at overholde vores juridiske forpligtelser, for at løse tvister mellem dig og os (eller dig og dine kunder), for at forhindre svindel og misbrug, for at håndhæve vores aftaler og/eller for at beskytte vores legitime interesser (i det omfang, vi i henhold til gældende lov har tilladelse til at fortsætte med at opbevare kopier for at beskytte vores legitime interesser).

  1. Den registreredes rettigheder

Antag, at du er en bruger eller sælger i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde eller Det Forenede Kongerige i overensstemmelse med EU's og Storbritanniens databeskyttelsesforskrifter. I så fald har du visse rettigheder med hensyn til dine personlige data. Du har ret til at anmode om adgang til dine personlige data under visse omstændigheder for at rette, ændre, slette eller begrænse brugen af ​​dine personlige data ved at logge ind på din Awkward Styles-konto eller ved at kontakte os ved at bruge kontaktoplysningerne nedenfor. Derudover kan du gøre indsigelse mod at behandle dine personoplysninger i nogle tilfælde (især hvor vi ikke er forpligtet til at behandle dine data for at opfylde et kontraktligt eller andet lovkrav). Disse rettigheder kan være begrænset, for eksempel hvis opfyldelse af din anmodning ville afsløre personlige data om en anden person, eller hvis du beder os om at slette oplysninger, som vi i henhold til loven er forpligtet til at opbevare, er tilladt ved lov at opbevare eller har tvingende legitime interesser ved at opbevare (i det omfang gældende lovgivning tillader os at opbevare sådanne oplysninger baseret på vores legitime interesser).

Antag desuden, at du mener, at vi ulovligt har behandlet dine personoplysninger. I så fald har du ret til at indgive en klage til nedenstående kontaktoplysninger eller til din respektive databeskyttelsestilsynsmyndighed. Hvis du er kunde hos en Sælger (en slutbruger af vores Tjenester), bedes du rette din bekymring til den relevante Sælger i første omgang.

  1. Informationssikkerhed

Vi søger at bruge rimelige organisatoriske, tekniske og administrative foranstaltninger til at beskytte fortroligheden, integriteten og tilgængeligheden af ​​personlige data. Vi opfordrer dig til at passe på de personlige data i din besiddelse, som du behandler online og angive stærke adgangskoder til din Awkward Styles-konto, begrænse adgangen til din computer og browser ved at logge ud, efter du har afsluttet din session, og undgå at give os nogen følsomme oplysninger.

  1. Californiens privatlivsrettigheder

Hvis du er bosiddende i staten Californien, og du har givet os dine personlige oplysninger, har du visse rettigheder i henhold til California Consumer Privacy Act of 2018 ("CCPA"). Du har ret til at anmode om, at vi afslører, hvilke personlige oplysninger vi indsamler, bruger, videregiver og sælger. Kontakt os for at udøve din ret til at vide det. Du har ret til at anmode om sletning af dine personlige oplysninger, vi indsamler og vedligeholder. Du kan udøve denne ret ved at slette din konto i dit kontos dashboard eller ved at sende en e-mail til support@awkwardstyles.com . I tilfælde af at du sletter din konto, vil vi kun opbevare oplysninger om dine køb og betalinger for at overholde vores juridiske forpligtelser. Vi vil bekræfte anmodninger om at udøve dine Californiske privatlivsrettigheder, der kræver, at du logger ind på din Awkward Styles-konto. Du har ret til ikke at blive diskrimineret af os for at udøve nogen af ​​dine rettigheder i henhold til CCPA.

Vi videregiver dine personlige oplysninger til tredjeparter med det kommercielle formål at give dig interessebaseret annoncering. Du har ret til at fravælge salget af dine personlige oplysninger ved at afvise vores cookies eller ved at slette alle cookies gemt i din browser og indstille din browser til at blokere cookies fra at blive gemt.

For at anmode om eller slette data, e-mail: support@awkwardstyles.com

  1. Privacy Shield-meddelelse

Awkward Styles er placeret i USA, så dine oplysninger kan blive behandlet i USA.

Vi er underlagt de regulatoriske håndhævelsesbeføjelser fra US Federal Trade Commission. I visse situationer kan vi blive forpligtet til at videregive personoplysninger som svar på lovlige anmodninger fra offentlige myndigheder, herunder for at opfylde nationale sikkerheds- eller retshåndhævelseskrav.

Awkward Styles forpligter sig til at løse klager over vores indsamling eller brug af dine personlige oplysninger. Forespørgsler eller klager vedrørende vores privatlivspolitik kan rettes til support@awkwardstyles.com

  1. Ændringer i privatlivspolitikken

Eventuelle ændringer, vi foretager i denne privatlivspolitik i fremtiden, vil blive offentliggjort på denne side. Derfor opfordrer vi dig til at tjekke denne side ofte fra tid til anden.

  1. Kontakt information

Hvis du har spørgsmål om dine personlige data eller denne privatlivspolitik, eller hvis du ønsker at indgive en klage over, hvordan vi behandler dine personoplysninger, bedes du kontakte os via e-mail på support@awkwardstyles.com eller ved at bruge kontaktoplysningerne nedenfor:

Hasko Trading, INC. AKA Awkward Styles

Attn: Databeskyttelsesrådgiver

Adresse: 9830 Bell Ranch Dr

Ste 101

Santa Fe Springs, CA 90670, USA

Forenede Stater

KLIK UNIK BUTIK

Har du stadig spørgsmål til din returnering, er du velkommen til at kontakte Click-Unique-Stores kundeservice på: clickuniquestore@gmail.com

1 af 4
1 af 13
1 af 5
1 af 8
1 af 13
1 af 11
1 af 7
1 af 6
1 af 6
1 af 4
1 af 4
1 af 4
1 af 4
1 af 4
1 af 3
1 af 3
1 af 3