Integritetspolicy

SEKRETESSPOLICY FÖR KLICKA UNIK BUTIK
-----
DATUM FÖR SENAST UPPDATERING: 25 NOVEMBER 2022

Denna integritetspolicy beskriver hur din personliga information samlas in, används och delas när du besöker eller gör ett köp från unique-online-products.com

PERSONUPPGIFTER VI SAMLAR IN
När du besöker webbplatsen samlar vi automatiskt in viss information om din enhet, inklusive information om din webbläsare, IP-adress, tidszon och några av de cookies som är installerade på din enhet. När du surfar på webbplatsen samlar vi dessutom in information om de enskilda webbsidorna eller produkterna som du tittar på, vilka webbplatser eller söktermer som hänvisade dig till webbplatsen och information om hur du interagerar med webbplatsen. Vi hänvisar till denna automatiskt insamlade information som "enhetsinformation".

Vi samlar in enhetsinformation med hjälp av följande tekniker:
- "Cookies" är datafiler som placeras på din enhet eller dator och innehåller ofta en anonym unik identifierare. För mer information om cookies och hur du inaktiverar cookies, besök http://www.allaboutcookies.org.
- "Loggfiler" spårar åtgärder som inträffar på webbplatsen och samlar in data inklusive din IP-adress, webbläsartyp, Internetleverantör, hänvisnings-/utgångssidor och datum-/tidsstämplar.
- "Web beacons", "taggar" och "pixlar" är elektroniska filer som används för att registrera information om hur du surfar på webbplatsen.

När du gör ett köp eller försöker göra ett köp via webbplatsen, samlar vi in ​​viss information från dig, inklusive ditt namn, faktureringsadress, leveransadress, betalningsinformation (inklusive kreditkortsnummer), e-postadress och telefonnummer. Vi hänvisar till denna information som "Beställningsinformation".

När vi talar om "Personlig information" i denna integritetspolicy talar vi både om enhetsinformation och beställningsinformation.

HUR ANVÄNDER VI DINA PERSONUPPGIFTER?
Vi använder beställningsinformationen som vi samlar in i allmänhet för att utföra alla beställningar som görs via webbplatsen (inklusive att behandla din betalningsinformation, ordna med frakt och att förse dig med fakturor och/eller orderbekräftelser). Dessutom använder vi denna beställningsinformation för att:
- Kommunicera med dig;
- Screena våra beställningar för potentiell risk eller bedrägeri; och
- När du är i linje med de preferenser du har delat med oss, ge dig information eller reklam som rör våra produkter eller tjänster.

Vi använder enhetsinformationen som vi samlar in för att hjälpa oss att undersöka potentiella risker och bedrägerier (särskilt din IP-adress), och mer generellt för att förbättra och optimera vår webbplats (till exempel genom att generera analyser om hur våra kunder surfar och interagerar med webbplatsen och för att bedöma framgången med våra marknadsförings- och reklamkampanjer).

DELA DIN PERSONLIGA INFORMATION
Vi delar din personliga information med tredje part för att hjälpa oss att använda din personliga information, enligt beskrivningen ovan. Till exempel använder vi Shopify för att driva vår onlinebutik - du kan läsa mer om hur Shopify använder din personliga information här: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi använder också Google Analytics för att hjälpa oss förstå hur våra kunder använder webbplatsen – du kan läsa mer om hur Google använder din personliga information här: https://www.google.com/intl/sv/policies/privacy/. Du kan också välja bort Google Analytics här: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Slutligen kan vi också komma att dela din personliga information för att följa tillämpliga lagar och förordningar, för att svara på en stämning, husrannsakningsorder eller annan laglig begäran om information vi får, eller för att på annat sätt skydda våra rättigheter.

BETEENDEREklam
Som beskrivits ovan använder vi din personliga information för att förse dig med riktade annonser eller marknadskommunikation som vi tror kan vara av intresse för dig. För mer information om hur riktad annonsering fungerar, kan du besöka Network Advertising Initiatives (”NAI”) utbildningssida på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Du kan välja bort riktad annonsering genom att använda länkarna nedan:
- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
- Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous
- Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

Dessutom kan du välja bort vissa av dessa tjänster genom att besöka Digital Advertising Alliances opt-out-portal på: http://optout.aboutads.info/.

SPÅR INTE
Observera att vi inte ändrar vår webbplatss datainsamlings- och användningspraxis när vi ser en Don Not Track-signal från din webbläsare.

DINA RÄTTIGHETER
Om du är bosatt i Europa har du rätt att få tillgång till personlig information vi har om dig och att be att din personliga information korrigeras, uppdateras eller raderas. Om du vill utöva denna rätt, vänligen kontakta oss via kontaktuppgifterna nedan.

Dessutom, om du är bosatt i Europa, noterar vi att vi behandlar din information för att uppfylla avtal vi kan ha med dig (till exempel om du gör en beställning via webbplatsen), eller på annat sätt för att fullfölja våra legitima affärsintressen som anges ovan. Observera dessutom att din information kommer att överföras utanför Europa, inklusive till Kanada och USA.

DATABEVARING
När du gör en beställning via webbplatsen kommer vi att behålla din beställningsinformation för våra register om inte och tills du ber oss att radera denna information.

ÄNDRINGAR
Vi kan uppdatera denna integritetspolicy då och då för att till exempel återspegla ändringar i vår praxis eller av andra operativa, juridiska eller regulatoriska skäl.

KONTAKTA OSS
För mer information om vår sekretesspraxis, om du har frågor eller om du vill göra ett klagomål, vänligen kontakta oss via e-post på clickuniquestore@gmail.com eller per post med hjälp av uppgifterna nedan:

Klicka på Unik butik
Re: Privacy Compliance Officer
Strand Mews, Helderberg, Western Cape, Sydafrika.

================================================== ========

SEKRETESSPOLICY FÖR BETRÄFFANDE STILAR
-----
DATUM FÖR SENAST UPPDATERING: 25 NOVEMBER 2022

Sekretesspolicy för vår tredjepartsleverantör (Awkward Styles):

Hasko Trading, INC. AKA Awkward Styles ("vi", "vår", "oss" eller "Awkward Styles") respekterar integriteten för sina användare. Det är fullt engagerat i att skydda sina personuppgifter och använda dem i enlighet med dataskyddslagar. Denna integritetspolicy beskriver hur vi samlar in, använder och behandlar alla personuppgifter som vi samlar in från dig, eller du tillhandahåller till oss, i samband med din användning av vår webbplats (www.awkwardstyles.com) och vår print-on-demand, konstnärs- och handelstjänster (gemensamt "Tjänster"). Genom att komma åt eller använda våra tjänster bekräftar du att du förstår villkoren som anges i denna integritetspolicy.

Vi samlar inte medvetet in, underhåller, avslöjar eller säljer personlig information om användare under sexton år (16). Om du är under 16 år, använd inte våra tjänster. Om du är under 16 år och har använt våra tjänster, vänligen kontakta oss på e-postadressen nedan så att vi kan radera din personliga information.

Om du använder våra tjänster endast för ditt personliga bruk ska du betraktas som "Användare" och för syftet med den allmänna dataskyddsförordningen ("GDPR") är vi personuppgiftsansvarig.

Observera att även om våra tjänster kan innehålla länkar till andra webbplatser eller tjänster, är vi inte ansvariga för respektive webbplats eller tjänsts sekretesspraxis och uppmuntrar dig att vara medveten om detta när du lämnar våra tjänster och noggrant läser sekretesspolicyn för varje webbplats och service du besöker. Dessutom gäller inte denna integritetspolicy för tredje parts webbplatser och tjänster. Om du vill kontakta Awkward Styles angående dina personuppgifter eller denna integritetspolicy, vänligen kontakta oss på support@awkwardstyles.com

  1. Information vi samlar in

1.1. Information som samlas in om användare och handlare och hur vi använder den

Där du är en användare och det är nödvändigt för att uppfylla vårt avtal med dig för att tillhandahålla, underhålla eller förbättra våra produkter och tjänster (inklusive, i den utsträckning det är tillåtet enligt tillämplig lag, alla frågor i vårt legitima intresse med avseende på tjänsterna) , kommer vi att bekräfta din identitet, kontakta dig, tillhandahålla kundsupport, sköta ditt konto hos oss och fakturera dig. För ovannämnda ändamål samlar vi in ​​information som kan innehålla följande personuppgifter:

  • Namn;
  • Företagsnamn;
  • Fraktinformation;
  • E-postadress och telefonnummer;
  • Betalnings- och faktureringsinformation (information om betalningssätt, första och sista siffran på ditt betalkort);
  • Beställningshanteringsinformation

Anta att du har gett ditt samtycke när du registrerade ditt konto eller delat din e-postadress eller andra personuppgifter med oss ​​för att få annan information (till exempel inte begränsat till utan inklusive vår lista över underbehandlare, nyhetsbrev etc.). I så fall kommer vi att behandla din e-postadress för att skicka dig det informations- och/eller reklammaterial som du har prenumererat på, till exempel nyhetsbrev, annonser för våra tjänster och annan information om våra tjänster som du har efterfrågat. Du kan när som helst avbryta prenumerationen från att ta emot ovanstående information i våra e-postsidfot och genom dina meddelandeinställningar på vår webbplats eller genom att skicka e-post till support@awkwardstyles.com . För handlare kommer vi inte att använda kontaktuppgifterna för dina kunder för att marknadsföra eller marknadsföra våra tjänster direkt till dem.

När du ringer Awkward Styles kan vi övervaka eller spela in samtalet för att säkerställa kvaliteten på vår kundsupport. Om du har ett Awkward Styles-konto kommer vi att behålla inspelningen så länge du har ett konto. Om du inte har ett konto kommer vi att radera inspelningen inom 12 månader eller behålla den, om det behövs för att lösa tvister mellan dig och oss.

Genom att använda cookies och liknande teknik på vår webbplats kan vi samla in data såsom information om din enhet, dina preferenser och information som fylls i när du besöker vår webbplats, din interaktion med webbplatsen och annan information som används för analytiska, marknadsförings- och inriktningsaktiviteter (inklusive unika besök, återkommande besök, sessionens längd, åtgärder som utförts på webbsidan).

Eftersom det ligger i vårt legitima intresse att säkerställa vår nätverkssäkerhet och ge dig tillgång till och förbättra våra tjänster, samlar vi också in följande tekniska användningsdata:

  • Hur och när du kommer åt ditt konto;
  • Information om enheten och webbläsaren du använder;
  • IP-adress och enhetsdata.

1.2. Information som samlas in om våra handlares kunder

Där vi agerar å en Säljföretags vägnar för att utföra en beställning med avseende på Säljföretagets kund (dvs. en slutanvändare av våra tjänster), är vi en databehandlare och vi samlar in information om Säljföretagets kund, såsom personuppgifter relaterade till slutanvändare av våra tjänster, eventuella personliga uppgifter i utskriftsinnehållet (i tillämpliga fall), personuppgifter som avslöjas under användningen av Awkward Styles-tjänster, inklusive namn, e-postadress, telefonnummer, leveransadress och annan information om säljarens kunder.

Anta att du är kund hos Säljaren (en slutanvändare av våra tjänster). I så fall är Säljföretaget personuppgiftsansvarig med avseende på dina personuppgifter och bör ge dig information om hur dina personuppgifter samlas in och behandlas när du använder våra tjänster. Läs säljarens sekretesspolicy för ytterligare information. Säljhandeln är din kontakt för alla frågor du har om hur den hanterar dina personuppgifter.

  1. Dela personuppgifter med tredje part

För att Awkward Styles ska kunna förse dig med våra tjänster, arbetar vi med tredje part ("Tredjepartstjänsteleverantörer") som vi delar personuppgifter med för att stödja dessa tjänster.

Information som du har tillhandahållit oss under användningen av våra tjänster, inklusive tekniska användningsdata, delas med tredje part som tillhandahåller hosting- och serversamlokaliseringstjänster samt data- och cybersäkerhetstjänster.

Information som du har lämnat till oss under användningen av våra tjänster kan komma att delas med tredjeparts tillverkningstjänster som vi anlitar för att tillhandahålla tjänster.

Din e-postadress och andra kontaktuppgifter som du har lämnat till oss och dina meddelanden till vår kundtjänst delas med kommunikation, e-postdistribution, innehållsleveranstjänster och leverantörer av kundsupportsystem.

Information om dina köp och betalningar delas med fakturerings- och betalningshanteringstjänster, bedrägeriupptäckande och förebyggande tjänster samt redovisnings- och finansiella rådgivare.

Information om din användning av vår webbplats och annan information som erhålls från cookies och liknande teknik delas med webbanalys, sessionsinspelning och marknadsföringstjänster online.

Information om ditt konto, köp och preferenser kan delas med marknadsföringstjänster.

I den mån det är rimligt nödvändigt för att försvara våra juridiska rättigheter kan vi komma att dela dina personuppgifter med våra juridiska rådgivare.

Vi kommer endast att dela personuppgifter till tjänsteleverantörer från tredje part som har åtagit sig att följa de skyldigheter som anges i tillämpliga dataskyddslagar.

Under vissa omständigheter är vi skyldiga att dela information med tredje part för att följa lagkrav eller förfrågningar och skydda våra eller en tredje parts lagliga intressen. Vi kommer också att avslöja din information till tredje part i och utanför ditt land endast i den utsträckning det är tillåtet enligt tillämplig lag, inklusive:

  • Till en potentiell köpare eller köpare som förvärvar alla eller i stort sett alla av oss eller vår verksamhet;
  • Till en tredje part i händelse av att vi säljer eller köper någon verksamhet eller genomgår en fusion, i vilket fall vi kan avslöja din information till den potentiella köparen av sådan verksamhet; och
  • Till en tredje part om vi säljer, köper, går samman eller samarbetar med andra företag eller företag, genomgår en rekonstruktion, konkurs eller likvidation; eller på annat sätt genomföra en affärstransaktion eller sälja några eller alla av våra tillgångar.
  1. Lagringsperioder

Vi kan komma att behålla dina personuppgifter så länge du har ett Awkward Styles-konto eller någon av de ovannämnda rättsliga grunderna för behandling av personuppgifter fortfarande existerar. Om du till exempel avbryter prenumerationen på våra marknadsförings-, nyhetsbrev eller blogg-e-postmeddelanden kommer vi att sluta behandla personuppgifter för sådana ändamål. Anta att du har använt våra tjänster utan att skapa ett Awkward Styles-konto. I så fall kommer vi att behålla dina personuppgifter så länge det är nödvändigt för att uppfylla vår rättsliga skyldighet att behålla information som rör tillhandahållandet av tjänster, till exempel för skatteändamål.

Efter att ha avslutat din relation med oss ​​genom att radera ditt Awkward Styles-konto eller på annat sätt sluta använda våra tjänster, kan vi fortsätta att lagra kopior av dina (och när det gäller handlare, dina kunders personuppgifter) om det är nödvändigt för att uppfylla våra juridiska skyldigheter, för att lösa tvister mellan dig och oss (eller dig och dina kunder), för att förhindra bedrägeri och missbruk, för att upprätthålla våra avtal och/eller för att skydda våra legitima intressen (i den utsträckning som vi enligt tillämplig lag har tillåtelse att fortsätta att lagra kopior för att skydda våra legitima intressen).

  1. Den registrerades rättigheter

Anta att du är en användare eller handlare i Europeiska ekonomiska samarbetsområdet eller Storbritannien, i enlighet med EU:s och Storbritanniens dataskyddsbestämmelser. I så fall har du vissa rättigheter med avseende på dina personuppgifter. Du har rätt att begära tillgång till dina personuppgifter, under vissa omständigheter, för att korrigera, ändra, ta bort eller begränsa användningen av dina personuppgifter genom att logga in på ditt Awkward Styles-konto eller genom att nå oss med kontaktinformationen nedan. Dessutom kan du invända mot att behandla dina personuppgifter under vissa omständigheter (särskilt när vi inte är skyldiga att behandla dina uppgifter för att uppfylla ett avtalsenligt eller annat lagkrav). Dessa rättigheter kan begränsas, till exempel om uppfyllandet av din begäran skulle avslöja personuppgifter om en annan person, eller om du ber oss att radera information som vi enligt lag är skyldiga att behålla, är tillåtna enligt lag att behålla eller har tvingande legitima intressen i att behålla (i den utsträckning som tillämplig lag tillåter oss att behålla sådan information baserat på våra legitima intressen).

Anta dessutom att du tror att vi har behandlat dina personuppgifter olagligt. I så fall har du rätt att lämna in ett klagomål till kontaktinformationen nedan eller till din respektive dataskyddsmyndighet. Om du är kund hos en Säljare (en slutanvändare av våra tjänster), vänligen rikta din oro till den relevanta Säljaren i första hand.

  1. Informationssäkerhet

Vi strävar efter att använda rimliga organisatoriska, tekniska och administrativa åtgärder för att skydda konfidentialitet, integritet och tillgänglighet för personuppgifter. Vi uppmuntrar dig att ta hand om de personliga uppgifterna i din ägo som du bearbetar online och ställa in starka lösenord för ditt Awkward Styles-konto, begränsa åtkomsten till din dator och webbläsare genom att logga ut efter att du har avslutat din session, och undvika att ge oss någon känslig information.

  1. Kaliforniens integritetsrättigheter

Om du är bosatt i delstaten Kalifornien och du har lämnat din personliga information till oss har du vissa rättigheter enligt California Consumer Privacy Act of 2018 ("CCPA"). Du har rätt att begära att vi avslöjar vilken personlig information vi samlar in, använder, avslöjar och säljer. Kontakta oss för att utöva din rätt att veta. Du har rätt att begära radering av dina personuppgifter som vi samlar in och underhåller. Du kan utöva denna rättighet genom att ta bort ditt konto i ditt kontos instrumentpanel eller genom att skicka e-post till support@awkwardstyles.com . Om du tar bort ditt konto kommer vi endast att behålla information om dina köp och betalningar för att uppfylla våra juridiska skyldigheter. Vi kommer att verifiera förfrågningar om att utöva dina integritetsrättigheter i Kalifornien som kräver att du loggar in på ditt Awkward Styles-konto. Du har rätt att inte bli diskriminerad av oss för att du utövar någon av dina rättigheter enligt CCPA.

Vi lämnar ut dina personuppgifter till tredje part i kommersiellt syfte att förse dig med intressebaserad reklam. Du har rätt att välja bort försäljning av dina personuppgifter genom att avböja våra cookies eller genom att radera alla cookies som lagras i din webbläsare och ställa in din webbläsare för att blockera cookies från att sparas.

För att begära eller radera data, maila: support@awkwardstyles.com

  1. Privacy Shield-meddelande

Awkward Styles ligger i USA, så din information kan komma att behandlas i USA.

Vi är föremål för de reglerande befogenheterna från den amerikanska Federal Trade Commission. I vissa situationer kan vi bli skyldiga att avslöja personuppgifter som svar på lagliga förfrågningar från offentliga myndigheter, inklusive för att uppfylla nationell säkerhet eller brottsbekämpande krav.

Awkward Styles åtar sig att lösa klagomål om vår insamling eller användning av din personliga information. Förfrågningar eller klagomål angående vår integritetspolicy kan riktas till support@awkwardstyles.com

  1. Sekretesspolicyn ändras

Alla ändringar vi gör i denna sekretesspolicy i framtiden kommer att publiceras på denna sida. Därför rekommenderar vi att du tittar på den här sidan ofta då och då.

  1. Kontaktinformation

Om du har några frågor om dina personuppgifter eller denna integritetspolicy, eller om du vill lämna in ett klagomål om hur vi behandlar dina personuppgifter, vänligen kontakta oss via e-post på support@awkwardstyles.com eller genom att använda kontaktuppgifterna nedan:

Hasko Trading, INC. AKA Awkward Styles

Attn: Dataskyddsombud

Adress: 9830 Bell Ranch Dr

Ste 101

Santa Fe Springs, CA 90670

Förenta staterna

KLICKA UNIK BUTIK

Har du fortfarande frågor om din retur är du välkommen att kontakta Click-Unique-Stores kundtjänst på: clickuniquestore@gmail.com

1 av 4
1 av 13
1 av 5
1 av 8
1 av 13
1 av 11
1 av 7
1 av 6
1 av 6
1 av 4
1 av 4
1 av 4
1 av 4
1 av 4
1 av 3
1 av 3
1 av 3